Skip to main content

Dranken van Gall en Gall Schaijk

Voor al uw dranken kunt u prima bij ons terecht. U vindt hieronder ons basisassortiment bier, fris en onze huisselectie van diverse wijnen en champagne. Maar ook de meest fantastische top chateau’s, exclusieve sterke dranken (o.a. Whisky en Cognac) of likeuren zijn uit voorraad leverbaar. Kiezen is moeilijk maar als het gaat over het combineren van eten en drinken staan wij graag met raad en daad terzijde. Wanneer u bij ons uw drank besteld zorgen wij ervoor dat wij ruim voldoende drank leveren. Alle niet aangesproken flessen kunnen gewoon retour. Op uw aanvraag leveren wij de glazen er gratis bij mits deze schoon en heel retour komen.

Drukfouten voorbehouden, aan de inhoud kunnen geen rechten ontleend worden. 

Rode wijnen

Rode wijn krijgt zijn rode kleur, doordat deze wijn gemaakt is van blauwe druiven. De kleur ontstaat door de schillen, die meegisten in het sap (most). Als wijnen langer liggen kan de wijn van kleur veranderen.

Witte wijnen

Witte wijn kan worden gemaakt van witte of blauwe druiven. Omdat de schillen en pitjes voor het vergisten uit de most worden gehaald, blijft de wijn licht van kleur. Witte wijn drink je altijd lekker gekoeld.

Rosé wijnen

Rosé wordt gemaakt van blauwe en soms ook witte druiven. De schillen gisten met de most mee, totdat er voldoende kleurstof is afgegeven. Daarna worden deze verwijderd en wordt deze verder als witte wijn behandeld.

Mousserende wijn

Met een fles mousserende wijn maak je van elk moment een feestje. Ga bijvoorbeeld voor een bijzondere fles champagne uit Frankrijk, een bubbelende Spaanse cava of een heerlijk frisse prosecco.

Bier

Bier is is niks meer of minder dan een alcoholische drank, verkregen door vergisting van moutsuiker en gebrouwen uit granen, water, hop en gist. Elke hop-, gist- en graansoort heeft specifieke eigenschappen die het bier beïnvloeden.

Fust

Fusten met Pils, ook wel pilsner, is het meest gedronken biertype in Nederland. Het is een ondergistend bier met een goudgele kleur. In Nederland en België is pils het meest gedronken bier. Wij kunnen vele soorten bier op fust leveren, mocht uw soort niet tussen het assortiment staan, kunt u altijd contact op nemen.

Alchohol vrij

Een goed alternatief voor alcoholische drank zijn de alcoholvrije bieren en radlers van de diverse merken.

Fris

Uiteraard leveren we ook frisdranken en waters met en zonder bubbels. Voor degene die niet van alcohol houden.

U kunt ons vinden Schaijk!

Toonen Party Verhuur

Kapelanieplein 21
5374 BX Schaijk

www.toonenpartyverhuur.nl

Gall & Gall

Kapelanieplein 21
5374 BX Schaijk

www.gall.nl